Wat is MyOne-Off?

08-11-2016

WAT IS MYONE-OFF

MyOne-Off biedt kwaliteitsvolle sweaters en T-shirts aan die eenvoudig te personaliseren zijn via de website. Het eerste product dat werd aangeboden waren de ‘Born on’-sweaters. De perfecte manier om aan iedereen te zeggen ‘GEEF MIJ EEN CADEAU’. Of zelfs nog beter, een prachtig geschenk om aan een vriend te geven voor hun verjaardag.

Na de Born on-reeks zijn er nog andere kledinglijnen toegevoegd. De Born in-reeks, waar je met trots je geboorteplaats of postcode kan laten zien aan de buitenwereld. Als je op reis bent kan je nog steeds laten zien waar je vandaan bent.

Ben je thuis in de wereld van social media? Dan zal je zeker onze Follow me on-sweaters en T-shirts appreciëren. Het geeft je de kans om mensen te laten zien waar ze je kunenn volgen op Facebook, Instagram of Twitter.

Iedereen is wel voor een reden geboren. Born to shop? Born to be wild? Waarvoor ben jij geboren? Wees creatief en laat het ons bedrukken op een T-shirt of sweater via onze ‘Born to’-reeks! Het is de perfecte gelegenheid om jezelf of vrienden in eer of verlegenheid te brengen.

In de toekomst zullen er nog veel verschillende kledinglijnen bijkomen.

Born to be a triathlete grijze sweater vrouw
Personaliseer je sweater via MyOne-Off.com