Druk jezelf uit met gepersonaliseerde kledij

08-12-2016

DRUK JEZELF UIT MET GEPERSONALISEERDE KLEDIJ

Het idee van MyOne-Off is allemaal ontstaan bij het zien van een film. Eigenlijk zelfs bij nog minder dan dat, namelijk de titel van een film. De titel ‘Born on the Fourth of July’ zette ons aan het denken. Wat als iedereen zijn geboortedatum op een sweater of T-shirt kon plaatsen?

De vraag naar gepersonaliseerde kleding is de laatste jaren enorm gestegen. Het enige probleem was dat er nergens gepersonaliseerde kleding te vinden was. Toch zeker geen kleding van hoge kwaliteit met de juiste prijs en snelle, goede service. Toen werd MyOne-Off opgericht.

Onze principes

Bij MyOne-Off willen we een meerwaarde betekenen voor jou, de klant. Onze producten moeten jouw leven verbeteren. Daarvoor hebben we een aantal leidraden:

Eerste keer, goede keer

Bij MyOne-Off ontvangen we ook graag zo snel mogelijk onze bestellingen. Daarom is het belangrijk dat wij alles juist krijgen de eerste keer. Uw deadlines nemen we zeer serieus. Het zou zonde zijn als bijvoorbeeld je cadeau voor je vriend zijn verjaardag niet op tijd toekomt. Zou je graag meer lezen over onze leveringstijden? Dat kan je hier.

De kwaliteit zit in de details

Hoewel MyOne-Off pas bestaat sinds 2015, wil niet zeggen dat we weinig ervaring hebben. Ons team van experts heeft meer dan 20 jaar ervaring in het bedrukken van textiel. Onze grafici zorgen ervoor dat uw ontwerp op zijn best verschijnt. We houden alles in de gaten voor mogelijke drukfouten en streven ernaar om de afdrukkwaliteit steeds te verbeteren.

Transparantie

 We prijzen onszelf op onze goede klantenservice. Zou je graag wat weten over je bestelling? Of heb je gewoon een vraag in verband met onze producten? Dan mag je ons altijd opbellen of een mailtje sturen. Bij MyOne-Off vinden we frequente en open communicatie belangrijk. Onze klantenservice staat met plezier voor je klaar.

Wanderlust sweater MyOne-Off
Ontdek alle sweaters van MyOne-Off